مدرسین ما
کادر تدریس مااز افتخارات آموزشگاه موسیقی معاصر بهره گیری از کادری مجرب از بهترین اساتید دانشگاه و نوازندگان ومحققین کشور است.
فقط بهترین ها
ما می دانیم که چگونه یادگیری را برای بچه ها سرگرم کننده کنیم
کودکان را باید فقط با بهترین و والاترین شیوه های موسیقی آموزش داد.
یک استاد بد موسیقی چندین نسل از کودکان و جوانان را از لذت واقعی موسیقی بی نصیب می کند.
کار گروهی موسیقی بسیار مهم است. لذت ناشی از تلاش در راه تشکیل یک کار گروهی خوب و شایسته انسان هایی منضبط باشخصیت و دارای خصلت های متعالی می سازد.
موسیقی به همه تعلق دارد، آموزش موسیقی به منظور درک و لذت بردن از آن است.
مدرسین ما
مدرسین آواز و سازهای ایرانی
سوگند ساعت چی
سنتور
ﻓﺮاﮔﯿﺮی ﺗﻨﺒﮏ از ﺳﺎل ۱۳۸۴ ﺑﻪ ﻣﺪت ۳ ﺳﺎل زﯾﺮ ﻧﻈﺮ اﺳﺘﺎد ﺑﻬﺮام ﻧﺎﺻﺢ و سنتور از ﺳﺎل ۱۳۸۸ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺣﺮﻓﻪ ای و ﺗﺨﺼﺼﯽ زﯾﺮ ﻧﻈﺮ اﺳﺘﺎد ﺣﺴﯿﻦ ﺗﻘﯽ ﻧﮋاد در آﻣﻮزﺷﮕﺎه ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﻣﻌﺎﺻﺮ. بهره از کلاس های زﻫﯽ و ﻣﺒﺎﻧﯽ اﺟﺮای ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ اﺳﺘﺎد ﺳﺮوش ﺷﺠﺎع ﻃﻠﺐ، ﻣﺒﺎﻧﯽ رﯾﺘﻢ اﺳﺘﺎد ﻧﻮﯾﺪ اﻓﻘﻪ، ﻣﺴﺘﺮ ﮐﻼس ﻣﺒﺎﻧﯽ اﺟﺮای ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ و اﺻﻮل اﺟﺮای ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ اﺳﺘﺎد ﺷﺮﯾﻒ ﻟﻄﻔﯽ و اجراهای متعدد آموزشی و پژوهشی و جشنواره های فجر استان و ضبط چندین اثر در استودیو از جمله کارهای ایشان هستند. تحصیلات دانشگاهی نیز در دکترای مهندسی شیمی دارند.
حسین تقی نژاد
سنتور
نوازنده، مدرس، آهنگساز و سرپرست گروه محلی هم آوایان تاسیان، دوره های عالی و پیشرفته نوازندگی را نزد اساتید پشنگ و اردوان کامکار و دوره های نظری را نزد اساتید حسن میر شفیعی و سهراب فلک انگیز و آواز ایرانی را نزد رضاعلی رضاجو و خانم ماریا بیابانگرد گذرانده اند. اجرا به همراه گروه هم آوایان تاسیان در کنسرتها و فستیوالهای متعددداخل وخارج ازکشور ازجمله: فرهنگسرای نیاوران، تالار اندیشه، تالار وحدت تهران، گرگان و اولدنبورگ، برلین و مونیخ آلمان، پاریس، وین، مادرید و تسالونیکی از جمله اجراهای خارج ازشهر رشت ایشان است
حمید سماعی یکتا
تار و سه تار
شروع از ۸ سالگی نزد آقای حسین حقانی و فراگیری کامل ردیفهای آقا حسینقلی و عالی علی اکبر خان شهنازی محضر کلاس استاد داریوش پیرنیاکان و کسب تاییدیه از ایشان، استفاده از محضر کلاس استاد مجید کیانی و نگاهی متفاوت تر به ردیف. تاسیس گروه تلفیقی مکنون و اجرای کنسرتهای متعدد با این گروه و گروههای بیداد، دل انگیزان، پرنیان، دلکش، تاسیان و …
تاسیس تریو پرویوتار به کمک کیوان حبیبزاده و رامتین ربنشه و ضبط آلبوم برای مکنون و پرویوتار میباشند.
معصومه مزرعی
دف
عضو گروه دفنوازان سحوری به سرپرستی استاد محمدرضا فهیم گیلانی
عضو گروه دفنوازان برنا به سرپرستی استاد سوزان پورهادی برنا
حمید رضا دلیری
آواز
آرمین شیدایی شبرو
دف و تمبک
دوره های آموزشی خود را نزد اساتید احمد قربانی، محمدرضا فهیم گیلانی، رضا ایمان طلب، بیژن کامکار، سحاب تربتی، اسفندیار شاهمیر ،حبیب خرمی، نبیل یوسف شریداوی و نوید افقه گذراندند و از سال ۱۳۹۰ مشغول تدریس در آموزشگاههای گیلان بوده اند. از سال ۱۳۹۳ با تشکیل گروه کوبه ای چیکال، در همین گروه و سایر گروههای سنتی و محلی استان اجرا داشته اند.
مدرسین ما
مدرسین آواز و سازهای جهانی
سیدمهدی (نریمان) خلق مظفر
پیانو
پیانو را نزد اساتید النا ساینکو و نیلوفر بدریکوهی و تئوری را نزد وارتان و سلفژ را نزد موسی علیجانی و وحید مومنی گذراندند. اجرای رسیتال و حضور در کنسرتهای مختلف، تدریس و تدوین جزوات آموزشی پیانو، ضبط آثار پیانو و آهنگسازی موسیقی تیتراژ پایانی فیلم پناهگاه به کارگردانی عباس سندی از جمله فعالیت های ایشان در زمینه پیانو است.
مانی فلک انگیز
گیتار
شروع فراگیری موسیقی از سن ۶ سالگی با فراگیری پیانو و سپس با فراگیری گیتار کلاسیک، فلامنکو و الکتریک نزد پدرشان استاد سهراب فلک انگیز ادامه دادند. دروس نظری تئوری، هارمونی و مبانی اجرای موسیقی را نیز نزد پدرشان گذرانده و ادامه میدهند. اجرای گیتار کلاسیک و فلامنکو در کنسرتهای مختلف و تشکیل گروه راک معاصر و آهنگسازی و برگزاری چندین کنسرت راک و تدریس گیتار از سال ۱۳۸۵ تا کنون در آموزشگاههای رشت از جمله فعالیتهای ایشان است. دارای کارت صلاحیت تدریس از مرکز توسعه آموزش هنری ارشاد هستند.
سهراب فلک انگیز
گیتار
محقق، مدرس و نوازنده گیتار کلاسیک، اولین نوازنده گیتار کلاسیک استان گیلان و جزو معدود گیتاریست های مطرح نسل دوم گیتار کشور. مدرس دانشگاه هنر تهران در رشته سازجهانی گیتار، ارکسترجهانی و اجرای صحنه ای. تألیف و ترجمه بیش از ۲۰ عنوان کتاب و مقاله. عضویت در هئیت داوران جشنواره های متعدد کشور. اجرا در بیش از ۲۰ رسیتال و کنسرت. مدیریت آکادمی موسیقی معاصر (درجه یک) و مدرسه گیتار معاصر.
گلوریا معظمی
پیانو
پیانو را از ۶ سالگی نزد مادر خود استاد فروغ مهران و سپس استاد سهراب فلک انگیز آموزش دیدند و تئوری موسیقی هارمونی و فرم را نیز زیر نظر استاد سهراب فلک انگیز فرا گرفتند و اکنون از مدرسین موفق پیانو و محبوب هنرجویان خود هستند.
مانی مصفا
پیانو
آهنگساز، مدرس فلوت ریکوردر و پیانو. از جمله فعالیتهای ایشان اجرای موسیقی در فستیوال زمستانی سارایوو در سال ۲۰۰۹، شرکت در انجمن آهنگسازان جوان در پرتغال در سال ۲۰۱۴ و شرکت در کلاس های آهنگسازی استادان میگل آزگیم، آنتونیو د سوزا دیاش و سایمن امرسن در مرکز فرهنگی کشکایش در پرتغال.
آرمان پوراسماعیلی
آواز پاپ، صداسازی و سلفژ
از اقتخارات آموزشگاه معاصر بهره گیری از کادری مجرب از بهترین اساتید دانشگاه و نوازندگان ومحققین کشور است. از اقتخارات آموزشگاه معاصر بهره گیری از کادری مجرب از بهترین اساتید دانشگاه و نوازندگان ومحققین کشور است. از اقتخارات آموزشگاه معاصر بهره گیری از کادری مجرب از بهترین اساتید دانشگاه و نوازندگان و محققین کشور است.
امیر شیرودی
ویلن
آموخته ویلن نزد اساتید یاور مهدی پور، مرجان قنبری مهر، ایمان فخر. شرکت در مستر کلاس های اساتید پدرام فریوسفی، شهرداد روحانی، سیاوش ظهیرالدینی، بردیا کیارس. عضویت در ارکستر سمفونیک گیلان، همکاری با ارکستر رتوریک تهران، مایستر ارکستر مجلسی ما، عضو ارکستر زهی کاسپین. شرکت در دوره های تخصصی تدریس ویلن زیر نظر اساتید مرجان قنبری مهر، دکتر ستاره بهشتی. مدیر و موسس آموزشگاه موسیقی باخ
علی حسن پور
ویلنسل
نوازنده ویلنسل، فارغ التحصیل از دانشگاه دولتی کومیتاس ارمنستان
اجراهای مختلف در ایران و ارمنستان
مجتبی آذریون
آواز پاپ و صداسازی
از اقتخارات آموزشگاه معاصر بهره گیری از کادری مجرب از بهترین اساتید دانشگاه و نوازندگان ومحققین کشور است.از اقتخارات آموزشگاه معاصر بهره گیری از کادری مجرب از بهترین اساتید دانشگاه و نوازندگان ومحققین کشور است. از اقتخارات آموزشگاه معاصر بهره گیری از کادری مجرب از بهترین اساتید دانشگاه و نوازندگان ومحققین کشور است.
فعالیت از تاسیس (سال)
کنسرت و رسیتال
درجه هنری
کنسرت های آموزشی
در تماس باشید
آدرس: رشت – گلسار – خ استادمعین – ساختمان آراد – طبقه ۵
تلفن: (۰۱۳) ۳۳۷۸۰۵۹۹
ساعات کار: صبح ها ۱۰ -۱۳ و عصرها ۱۳ – ۲۱ جمعه ها: تعطیل
منشور اخلاقی مربیان موسیقی
مرام نامه ها یا منشورهای اخلاقی اسنادی هستند که اصول اخلاقی یک نهاد یا گروه در آنها قید شده است. در این منشورهای اخلاقی محور هایی مانند اخلاق اجتماعی و اخلاق حرفه ای مورد توجه قرار گرفته و انتظاراتی که آن نهاد یا گروه از نظر رفتارهای اخلاقی از افراد دارد در آن ثبت می شود. در حوزه موسیقی نیز منشورهای اخلاقی گوناگونی وجود دارد که منشور اخلاقی مدرسین موسیقی، یکی از شناخته شده ترین آنهاست. ما مدرسین آکادمی موسیقی معاصر خود را ملزم به رعایت منشور اخلاقی زیر میدانیم. لینک متن منشور